RECORIDO EN TIEMPO REAL DE LA MARCHA MUNDIAL

miércoles, 25 de marzo de 2009

CICLE DE CINEMA CUBÀ 2009



Aquest dissabte 28, Mollet amb Cuba inicia el seu cicle de cinema cubà 2009

Es projectarà la pel•lícula “Barrio Cuba”, del director cubà Humberto Solàs

MOLLET AMB CUBA continua aquest any amb les seves tasques de sensibilització e informació sobre la situació a Cuba i ho fa posant en marxa el seu cicle de cinema cubà 2009.

Amb aquest cicle Mollet amb Cuba, pretén apropar a la ciutadania molletana la realitat cubana a través del cinema fet a l’illa caribenya. De fet, Cuba té una important activitat de creació cinematogràfica i moltes de les seves produccions, moltes vegades en coproduccions amb d’altres països, posen de manifest la qualitat i la importància que els cubans li donen a la seva expressió cultural.

La primera pel•lícula que es projectarà serà BARRIO CUBA, un drama de l’any 2005 del director Humberto Solàs que ens aproxima a la vida actual a L’Havana des de les múltiples vivències i experiències dels seus protagonistes. BARRIO CUBA va obtenir diversos premis als festivals als que va participar

El pasi de la pel•lícula tindrà lloc el proper dissabte 28 de Març a les 18,30 al Centre Cívic La Marineta de Mollet. La entrada és gratuïta i com sempre després de l’exhibició s’obrirà una xerrada-debat entre el públic que estigui interessat.

El cicle de cinema cubà 2009 continuarà amb dues properes pel•lícules que seran projectades a l’abril i al maig.

Us convidem a participar-hi.

Mollet amb Cuba

Si voleu contactar amb nosaltres ho podeu fer al compte de e-mail: molletambcuba@gmail.com o a la web molletambcuba.bloc.cat on trobareu més informació de les activitats que desenvolupem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario